De 8 woord zonden

De 8 woord zonden

Communicatie is vergelijkbaar met de motor van een auto; voordat het werkt is het van essentieel belang dat de vele losse onderdelen van het geheel goed op elkaar afgestemd zijn.

KBvG onderwijs categorie
De training ‘8 woord zonden’ is een training die valt in categorie II van de KBvG Criteria onderwijs; dit betreft onderwijs dat gericht is op de verhoging van de kwaliteit van het ondernemerschap van de gerechtsdeurwaarder, en betreft onderwerp omgaan met agressie. In geval van deze training betreft het verbale agressie (voorkomen).

Doelgroep
De training omvat één dagdeel op het terrein van mondelinge communicatie tussen gerechtsdeurwaarder en debiteur. Ook voor de ondersteunende medewerker die eveneens in contact staat met de debiteur kan deze training zinvol zijn.

Doel van de training
De-escalerend aangaan en voeren van gesprekken door weglating van een 8-tal woorden uit uw vocabulaire tijdens uw gesprek met de debiteur. Deze wijze van gespreksvoering werkt eveneens agressie verminderend. De techniek werkt ook wanneer u zelf minder goed in uw vel zit en toch een slecht-nieuws gesprek heeft te voeren.

Programma
- Kennismaking & uw leerdoel
- Richtlijnen bij gespreksvoering
- Bespreken van de 8 woord zonden
- Praktijkoefening met casussen

Datum 5 juni 2020
Tijd: 09.00-13.00 uur

Deelnamekosten
€ 175,00 exclusief btw per persoon.
Inclusief: hand-out van de PowerPointpresentatie, koffie, thee en KBvG PE-punten (PE punten zijn in aanvraag, het aantal punten wordt verwachting 1 à 2 punten).
Betaling voorafgaand aan de training.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 20

Aanmelden: info@origocb.nl
Vermeld bij uw aanmelding a.u.b. uw: Bedrijfsnaam, naam, adres, functie, telefoonnummer en eventueel uw KBVG nummer.

Locatie
SKW De Nieuwhof. Post- en bezoekadres:
Rivierweg 1, 6932 KA Westervoort
Gebruik als navigatie adres: Nieuwhof 2, Westervoort
ingang en parkeerplaats (gratis) aan de Rivierweg

Of incompany

Naar het overzicht