Zoeken op de site
Karin Groot
Karin GrootSocial media:
Volg ons op LinkedIn Volg ons op Facebook

 

Inschrijven nieuwsbrief
Bedrijven
Particulieren
 
 

Aurareaden

Wil je weten waar je staat in je persoonlijke groeiproces? Of wat de blokkades zijn die klachten geven? Of welke kwaliteiten je hebt zodat je kunt ontdekken welk werk goed bij je kan passen?
Laat dan je aura lezen door OrigoCB. De informatie die uit een aurareading voortkomt, geeft handvatten om verder te kunnen in je persoonlijke ontwikkeling.

Soms ben je verstrikt in een bepaald patroon. Soms weet je gewoon niet waarom je reageert zoals je reageert. Er kunnen vragen ontstaan zijn over relaties, familie, over het werk of bedrijf. Door een aurareading kan dit alles weer op een rij gezet worden en kan er inzicht ontstaan in een bepaald patroon.
Het is niet mogelijk om de toekomst te voorspellen; ieder mens handelt uit vrije wil en eigen keuze.

Tijdens de aurareading zitten de reader en de cliënt tegenover elkaar. De reader leest met gesloten ogen de aura van de cliënt en vertelt wat hij waarneemt.

Een aurareading kan aan het begin van een therapiereeks ook heel goed voldoen als diagnostisch middel.

Hoe gaat dat, een aurareading?

Het uitgangspunt bij de aurareading is het wetenschappelijk aangetoonde energieveld van de mens. De informatie uit de aura vormt je persoonlijke kapstok. Het is de basis die jouw doen en laten weergeeft: hoe je omgaat met andere mensen, hoe anderen jou mogen benaderen, hoe je in het leven staat, welke blokkades en kwaliteiten er zijn, op welke wijze je communiceert, en waarom op die manier.

De reader vertelt je over de vier niveaus van jouw energieveld: de ik-grens, het emotionele, spirituele en mentale niveau. Daarna zijn de energiepunten in het lichaam aan de beurt, chakra’s genoemd en ook wetenschappelijk aangetoond. Aan de hand van beelden, kleuren, symbolen, gevoel en woorden kan de auralezer jou weergegeven zoals je in het leven staat en functioneert. Je kwaliteiten worden benoemd en er worden suggesties en tips gegeven op het terrein van gedrag en communicatie.

Tijdens de reading kun je je eigen aantekeningen maken. Ook wordt jouw reading opgenomen op een voicerecorder. Na de reading kun je er voor kiezen om deze op cd te laten branden.

Kosten? Afspraak maken? Ga naar de contactpagina.

Locatie:

Bezoek- en correspondentieadres:

Archimedeslaan 16-atelier 028, 3584 BA Utrecht

geregistreerd VVET en RBCZ integraaltherapeut.