Bachbloesem

Bachbloesem therapie

We kennen het allemaal:
Je voelt je niet lekker in je vel. Je voelt je onrustig. Je voelt je bang en je weet niet waarom. 
Je hebt veel verdriet omdat je een dierbare verloren bent. Je voelt je moe. Je voelt je overbezorgd.
Je voelt je 'verdwaald' en alleen. Je voelt je overbelast. Je kan anderen maar lastig om je heen velen.
Je voelt je ..... vul zelf maar in.

Je wilt geen medicijnen gebruiken, maar wel een natuurlijk middel of je wilt een aanvulling op je huidige medicatie. Dan is een Bachbloesemremedie een uitkomst!

Bachbloesem tincturen zijn ontdekt en ontwikkeld door dr. Bach. Hij kon er 38 maken voordat hij op zijn 50e jaar stierf in 1930. 
Zijn Rescue remedie is wel het meest bekend.
Dr. Bach was een alom gewaardeerde arts die zelf niet tevreden was met de 'chemische' medicatie en de frequentie van toediening. 
Dat maakte dat hij zijn praktijk opzegde en in de natuur op zoek ging naar een middel dat mensen ook makkelijk zelf zouden kunnen gebruiken. Intussen zijn de Bachtincturen wereldwijd bekend en gebruikt. 

Deze tincturen kunnen naast ieder ander medicijn ingenomen worden en zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

De Bachbloesems werken in eerste instantie in op gemoedstoestand. Door verbetering hiervan zal ook verbetering in fysieke klachten kunnen optreden.
Een Bachbloesemremedie wordt zorgvuldig samengesteld en geheel afgestemd op de behoefte van de cliënt.

We organiseren regelmatig de drie uur durende workshop Rescue je zelf?! over Bachbloesem. €30,00 per persoon (tarief 2010), inclusief koffie, thee, naslagwerk over de werking van de Bachbloesems en je mag onder deskundige leiding je eigen Bachbloesemremedie samenstellen. Houd onze site in de gaten voor de data of geef je op voor onze digitale nieuwsbrief.

Wij horen graag van je als je meer informatie wenst, voor het maken van een afspraak of om je in te schrijven voor de workshop. Contact.