Zoeken op de site
Karin Groot
Karin GrootSocial media:
Volg ons op LinkedIn

 

Inschrijven nieuwsbrief
 
 

Biografie Karin Groot

Profiel
Karin zoekt altijd naar de oorzaak achter een probleem of uitdaging. Doel: behalen van het beste resultaat in de kortst mogelijke tijd. Daarbij acht zij overleg en feedback van belang. Coachen, trainen, organiseren en integraal-therapeutische sessies kun je met een gerust hart aan Karin overlaten. Daarin ligt haar kracht en vanuit een positieve attitude.
Zonder enige moeite reist ze daarvoor het land door. Ook op uw verzoek naar locaties in het buitenland.

Karin luistert aandachtig maar ook kritisch naar de ander, spiegelt waar nodig. Haar communicatie getuigt van diplomatie, helderheid en duidelijkheid. Ze werkt graag met mensen vanuit een zelfstandige opdracht. 
Ondersteunen op management-, secretarieel- en persoonlijk terrein gaan bij haar samen. Ze is o.a. afgestudeerd in Didactiek in het hoger onderwijs en pré BKE aan de HAN in Nijmegen.

OrigoCB
OrigoCB werd opgericht in 2004 door Karin en kwam tot stand door studies, jarenlange werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Integriteit staat hoog in het vaandel. 
OrigoCB werkt voor bedrijven en particulieren en biedt een compleet businesspakket.
Dit is mogelijk op permanente-, incidentele- of projectbasis.

Geaccrediteerd in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Karin onderging in december 2010 een audit voor opname als docent in dit register. Zij voldoet aan alle kwaliteitseisen en daardoor kunnen wij ons docentschap en onze beroepsgerichte training en coaching BTW vrijgesteld aanbieden.

crkbo geaccrediteerd
"OrigoCB de trap naar boven" 

Locatie:

Bezoek- en correspondentieadres:

Archimedeslaan 16/028-atelier 028, 3584 BA Utrecht

geregistreerd VVET en RBCZ integraaltherapeut.