Wie ben ik

Biografie

Biografie Karin Groot

Profiel
Karin zoekt de oorzaak achter een probleem de uitdaging), en die uitdaging vervolgens oplossen met eenvoudige en zeer doeltreffende communicatiemethoden. Feedback en feedforward zijn hierin essentieel. Daarin ligt haar kracht en vanuit een positieve attitude.

Karin luistert aandachtig, ook tussen de regels. Ze vraagt door, en spiegelt waar nodig. Haar communicatie getuigt van diplomatie, helderheid en duidelijkheid. Ze werkt graag met mensen vanuit een zelfstandige opdracht.
Ondersteunen op management-, secretarieel- en persoonlijk terrein gaan bij haar samen.

Ze is o.a. afgestudeerd in Didactiek in het hoger onderwijs en pré BKE aan de HAN in Nijmegen, in psychosociale basiskennis CPION/ Stichting Hoger Onderwijs, procesmanagement.  Heeft  praktijkervaring en doorziet snel waar de knoop zich genesteld heeft.

OrigoCB
Karin is oprichter van OrigoCB in 2004. De oprichting kwam tot stand door studies, jarenlange werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. OrigoCB werkt voor bedrijven en particulieren en biedt een compleet businesspakket. Dit is mogelijk op permanente-, incidentele- of projectbasis. Zonder enige moeite reist ze daarvoor het land door. Ook op uw verzoek naar locaties in het buitenland.
Integriteit staat hoog in het vaandel. 

Geaccrediteerd docent in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Karin is sinds december 2010 registerdocent in het register van het CRKBO.

"OrigoCB de trap naar boven"