Wie ben ik

Biografie

Biografie Karin Groot

Profiel
Karin zoekt altijd naar de oorzaak achter een probleem of uitdaging met als doel het behalen van het beste resultaat. Feedback en feedforward zijn hierin essentieel. Daarin ligt haar kracht en vanuit een positieve attitude.

Karin luistert aandachtig en tevens kritisch, ze spiegelt waar nodig. Haar communicatie getuigt van diplomatie, helderheid en duidelijkheid. Ze werkt graag met mensen vanuit een zelfstandige opdracht.  Ondersteunen op management-, secretarieel- en persoonlijk terrein gaan bij haar samen.

Ze is o.a. afgestudeerd in Didactiek in het hoger onderwijs en pré BKE aan de HAN in Nijmegen en psychosociale basiskennis CPION/ Stichting Hoger Onderwijs.

OrigoCB
OrigoCB werd opgericht in 2004 door Karin en kwam tot stand door studies, jarenlange werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Integriteit staat hoog in het vaandel. 
OrigoCB werkt voor bedrijven en particulieren en biedt een compleet businesspakket. Dit is mogelijk op permanente-, incidentele- of projectbasis. Zonder enige moeite reist ze daarvoor het land door. Ook op uw verzoek naar locaties in het buitenland. 

Geaccrediteerd docent in het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Karin onderging in december 2010 een audit voor opname als docent in dit register.

 

"OrigoCB de trap naar boven"