Coaching

Coaching

Kennis & coachen
Kennis krijgen gaat gemakkelijk en daarna is het zaak om die theoretische kennis in de praktijk te brengen. Dat blijkt in de praktijk vaak lastiger te zijn dan gedacht. 
Coachen omvat vooral gedrag en communicatie. Wij werken dan ook veel met NLP, de gedrags- en communicatiewetenschap. Ook maken we gebruik van onze eigen managementervaring. Bovenal coachen wij managers en hen die de manager managen. 

Coaching, gericht op:

Wij bieden de praktische tools, voor individuen en teams.

Coaching inhoudelijk
Wij werken naast onze eigen praktische kennis en ervaring vooral met NLP. NLP is een gedrags- en communicatiewetenschap die in zeer korte tijd zijn vruchten afwerpt.

Ook kunnen wij als neutrale coachpartner aanwezig zijn bij gesprekken tussen leidinggevende en medewerker of coach en gecoachte. Het voordeel van onze aanwezigheid is dat direct duidelijk zal worden waar de leerbehoefte ligt en we direct na het gesprek opbouwende feedback kunnen geven.

Samenstelling coachingsprogramma
Sterktes

Ontwikkelingsbehoeften

Aandachtsgebieden

Coachen is maatwerk
Wij coachen bij indivuduele coaching in blokken van twee uur. Tijdens de bijeenkomsten werken we naar het gestelde doel toe en we focussen op implementatie van het geleerde en op vooruitgang. In de coaching richten we ons op de ontwikkeling van vaardigheden en daarmee ook op toekomstige situaties, gesprekken en/of bijeenkomsten.
We kijken en onderzoeken constructief naar wat je gedaan hebt en hoe je het vanaf nu (anders) kan gaan doen. We helpen je breder leren kijken, meer vertrouwen te hebben in eigen kunnen en durven doen!

Wij zijn ervaren in het coachen van teams om zo tot een betere en productievere samenwerking te komen. Goed voor je bedrijfsresultaat!

Problemen zijn uitdagingen.

Kosten
Klik hier voor de tarieven.

Teamcoaching: op basis van de wensen en behoeften brengen wij een offerte uit.
De Training Succesvol managen & coachen sluit uitstekend aan. Desgewenst verzorgen wij  trainingen op uw locatie.

Contact.