Coaching & balansherstel

Coaching & Balansherstel

"Dit is waar veel managers behoefte aan hebben!"
riep de interim-manager enthousiast uit. Hij doelde op zijn coachingsgesprekken met daarna een balans herstellende behandeling van zijn persoonlijk energieveld door OrigoCB. 
Velen gingen hem voor en volgden hem met net zoveel enthousiasme. Goed voor je gezondheid en het levert significant rendement in je werk.

Wat levert het je op, de combinatie van Coaching & Balansherstel?

Coaching
Als manager opereer je vaak op eenzaam niveau. Met wie kan je sparren? Als manager draag je hiërarchische-, functionele- en wellicht ook financiële verantwoording over een afdeling of een vestiging. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer je kiest voor onze combinatie van Coaching & Balansherstel, kies je voor een goed en misschien wel lekker stevig gesprek met Karin. Ze kan met je sparren en je een spiegel voorhouden. Je krijgt inzichten en praktische tools om jezelf in je positie te verstevigen.
 
Bij OrigoCB vind je dus een sparringpartner voor je ervaringen en twijfels. We (her)ontdekken je kernkwaliteiten en je leert om die (nog) beter in te zetten. Daardoor ontdek je ook gelijk waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. De tools en inzichten die je verkrijgt, kun je gelijk in de praktijk toepassen. Wij maken daarvoor gebruik van onze praktijkervaring, NLP-technieken, kernkwadrant, focussen, het enneagram en (zelf)manipulatie. En je zult versteld staan wat het je oplevert!

Balansherstel
Wij mensen slaan alles wat we meemaken ongemerkt op in ons persoonlijke energieveld. Positieve ervaringen, maar ook de minder leuke. Dat kan bijvoorbeeld het gevoel geven van 'vol zitten', spanning of disbalans in verschillende opzichten. In het balansherstellende deel van deze sessie neem je na het verfrissende coachingsgesprek de zojuist verworven kennis en inzichten mee naar de behandelbank. Je kleding blijft aan, je schoenen uit. Daar liggend kun jij in alle rust het gesprek nog eens de revue laten passeren, zodat je het straks in de praktijk makkelijk kunt beproeven. Intussen herstelt de behandelaar de balans in jouw energieveld.

Duur van de sessie en de frequentie

Een sessie Coaching & Balansherstel duurt twee uur. Gemiddeld komt men twee- a driemaal per jaar, afhankelijk van de persoonlijke (leer)behoefte.

Kosten
€100,00 bij twee uur en €80,00 bij anderhalf uur exclusief btw bij een factuur op bedrijfsnaam.

Samengevat
Je ontmoet een sparringpartner, je krijgt nieuwe inzichten en praktische handvatten om (personeel aan) te sturen, je versterkt je persoonlijke kracht, je bereikt ontspanning. Tezamen geeft dat een stevige balans en je zult je werk met meer plezier doen. Gewoon eens ondergaan en ervaren!

Je kunt het voorbeeld volgen van de managers die je voorgingen en ook gebruik maken van Coaching & Balansherstel. Onder andere zij maakten er succesvol gebruik van: 
een interim-manager inkoop van het VU, verschillende vestigingsleiders van accountantskantoren, een ICT vertegenwoordiger die landelijk op nummer 1 staat, 
de manager Algemene Zaken van een landelijke reisorganisatie, een eigenaar van een werving & selectiebureau, een teammanager uit het Radboud Ziekenhuis. 
In profiel kun je lezen welke bedrijven eveneens gebruik maakten van deze en onze andere diensten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: contact.