Intuïtieve Ontwikkeling - basis

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Wat ga je doen en leren? 
In deze dagen zul je veel meer inzicht in jezelf en anderen krijgen. In wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.
Theorie, praktijk en spiritualiteit worden geïntegreerd.

Het programma: 
Dag 1: Workshop Balans in jezelf
Deze dag vormt de kapstok van de cursus, eigenlijk de kapstok van je persoonlijke groei in het algemeen. We bespreken wat meditatie is en elke cursusdag gaan we een of twee meditaties doen die aansluiten bij de workshop. We praten over het menselijk energieveld in zijn algemeen, over het innerlijk kind, ontspanning, iets over gidsen en geesten, in- en uit balans, grondregels voor een gezond leven, en natuurlijk maken we op deze eerste ochtend kennis met elkaar.

Dag 2: Workshop Enneagram
Aan de hand van je persoonlijkheidstype zul je meer informatie krijgen over de wijze waarop je in het leven staat en waarom. Het geeft ook inzicht in het functioneren van andere mensen. En daar gaan we dan ook mee aan de slag.

Dag 3: Workshop Chakra’s
We gaan aan het werk met de chakra's: wat een chakra is, hoe het werkt, wat het betekent, hoe je er je eigen ontwikkeling in kunt herkennen en hoe je chakra’s kunt voelen en we doen in ieder geval de chakrameditatie. Weer een stap in de richting van het beheersen van je eigen energie en het helpt je (nog beter) je grenzen te stellen.

Dag 4: Workshop Aura
De aura, daar heeft iedereen wel van gehoord. Vandaag gaan we ons in de aura verdiepen: wat de aura is, de zeven lagen en hun betekenis, hoe je een aura kunt waarnemen. Ook doen we de aurameditatie. En tot slot maken we kennis met mantra zingen. Mantra zingen is ook een vorm van mediteren. Zing je vals? Geen probleem, bij mantra zingen gaat het erom dat je meedoet en je er door in balans komt.

We besteden gedurende de hele cursus eveneens aandacht aan ontspanningsoefeningen en meditaties. Dat versterkt je intuïtieve vermogen. 
Neem een yogamatje mee. De meditaties duren 15-30 minuten.

Contact.