Integraal therapie

INTEGRAAL THERAPIE BIJ 'KARIN GROOT NATUURLIJK'

"Tussen het volhouden door mag je best even uitrusten."
                                -0. Hoenson-

Beste lezer, welkom,
Deze pagina biedt overzicht van de meest gebruikte behandelmogelijkheden.

Karin is een heel ervaren integraaltherapeut met aandacht voor mensen van alle leeftijden en heeft voor veel psychische en psychosomatische klachten een passende behandeling. 

De praktijk van Karin is ambulant.
Postadres: Zuiderlaan 28-d, 6905 AE Zevenaar.
Behandeling alleen op afspraak.

Volwassenen en kinderen kunnen terecht bij Karin Groot natuurlijk met zowel psychische als psychosomatische klachten,
bijvoorbeeld met deze klachten:

 • Chronische- of onverklaarbare klachten (SOLK);
 • traumaverwerking uit je jeugd of na een ongeluk;
 • rouwbegeleiding bij ernstige ziekten, verlies van relatie, baan etc., ook voor naasten;
 • patronen doorbreken zoals valkuilen waar je steeds weer invalt of in relatie tot anderen;
 • mindfulness om je gedachten en je gedachtekracht te leren beheersen;
 • ik-versterking bij onzekerheid of gepest worden (op school);
 • zingeving leren begrijpen van onbegrijpelijke gebeurtenissen;
 • familieopstellingen;
 • burn-out, oververmoeidheid, overspanning.

Staat je klacht er niet bij? Overleg met Karin.

Contact over Integraal therapie

Wat houdt de integraaltherapie bij Karin Groot natuurlijk in?
In de natuurgerichte integrale behandelingen helpen we jou om je zelfhelend vermogen (weer) in gang te zetten. Dat betekent dat je je eigen emotionele kracht en mentale vermogen combineert en gebruikt, of weer leert gebruiken, om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

In de praktijk van Karin werk je aan je herstel vanuit jouw eigen hulpvraag. Is je hulpvraag lastig te formuleren? Karin helpt je erbij. Door je hulpvraag werken we vanuit waar jij nu staat in je leven.

Onze behandelmethoden vallen onder de noemer natuurgeneeskundige benadering.
Integraaltherapie wil zeggen dat we in de therapie verschillende behandelmethoden met elkaar kunnen combineren. Daarbij werk je samen met Karin op je emotionele, mentale en spirituele niveau.

Doel: een zo optimaal mogelijk welbevinden bereiken op de genoemde niveaus wat kan leiden tot verbetering van fysieke klachten. Je klachten kunnen (groten)deels verdwijnen of je kan tenminste beter leven met de restverschijnselen die overblijven. Natuurlijk moet dat wel haalbaar zijn voor jou.
We noemen deze vorm van therapie ook wel spiritueel integraaltherapie.

Met behulp van een of meer onderstaande behandeltechnieken ga je op zoek naar heling door het vinden van inzichten en de zingeving van je klacht(en). Patronen doorbreken en balans herstellen. 

Zelfs uit nare gebeurtenissen kan een zingeving hebben en als duidelijk is geworden wat, dan kan iemand de draad weer oppakken, een betere kwaliteit van leven creëren en weer sterker in het leven staan, en hoe mooi is dat: de eigen regie weer terug!

Samenwerken met je reguliere behandelaar(s) vinden we belangrijk voor jouw welzijn, uiteraard alleen na jouw toestemming. Een beroepscode is dat een therapeut, dus ook Karin, geen (levensbedreigende) ziekten geneest, zich nooit begeeft op het fysiek medische terrein en kan ook geen geamputeerde ledematen terugbrengen. Dit alles is voorbehouden aan hen die daartoe gestudeerd hebben in de regulier medische praktijk. Karin kent en respecteert haar plaats daarin.

Belangrijk binnen de natuurgeneeskundige praktijk is dat je een klik ervaart met Karin als jouw natuurgericht behandelaar. Daarom beslis je na de 1e sessie of je doorgaat met de therapie of een andere keuze maakt. En trouwens, misschien heeft 1 sessie je wel voldoende op weg geholpen ;-)

Curriculum van Karin
Ten aanzien van Karin's integraal therapeutische werk:
- Eclectisch integraal therapeut (4 jarige opleiding, diploma)
- Psychosociale basiskennis (1 jarige opleiding, diploma)

BEHANDELMETHODEN

 • WERKEN MET EMOTIES

Onder elke emotie zit een gevoel. Aan een gevoel gaat een gebeurtenis vooraf. Een gebeurtenis heeft meestal te maken met een persoon. Van deze processen zijn we ons vaak onbewust, maar ze kunnen des te meer nawerken in je dagelijkse leven. Het werken met emoties gaat vooral om het gevoel wat je ervaart en te ontdekken wat eronder ligt, en daar weer onder en dan weer daaronder.

Het werkt zo: Het vervelende gevoel maak je zo sterk mogelijk. Als je het helemaal goed ervaart, stellen wij daarover een aantal vragen. En vervolgens gaan we op zoek naar een andere emotie die eronder ligt. Het mooie van dit systeem is dat je altijd eindigt bij jouw oorspronkelijke bron, die als een weldaad aanvoelt. Hier zijn we aangekomen op het spirituele niveau. We vragen vervolgens aan jouw wijze bron een inzicht over alle gevoelens die daarvoor in de sessie de revue passeerden. Ergens in dat hele proces was er een persoon die aan een van jouw emoties gelinkt is en we onderzoeken dan ook de rol van die persoon in jouw leven. Het ondergaan van het systematisch werken met je emoties werkt bevrijdend en helend. Je krijgt nieuwe inzichten waar je in je dagelijks leven mee verder kunt.

 • WERKEN MET DEELPERSOONLIJKHEDEN (je 'ikken')

Wanneer je stil bent of luistert, merk je dat er zich altijd wel een soort van gesprek in je afspeelt. Het gesprek is dan tussen twee delen van jezelf (“Goh”, zegt het ene deel tegen je: “Je gaat het echt niet redden vandaag, je bent nog veel te moe en je ziet er niet uit”. “Nou” zegt een ander deel: “Heb je niets leukers te melden voor me?”, enz.).
In deze energetische sessie laten we eerst een deelpersoonlijkheid aan het woord die jou overheerst en waardoor jij niet meer zelf achter het stuur van je bezigheden zit. Waardoor je het gevoel hebt niet meer te kunnen kiezen. Daarna komt een deel aan het woord dat er juist meer zou mogen of moeten zijn. Zo herstellen we de balans tussen overheersende en weggemoffelde ' ikken'. Jij leert daardoor weer zelf te kiezen. Welk deel van jou mag wanneer dominant aanwezig zijn of niet? We gaan ook op zoek naar de goede intentie van elk deel. Want zelfs die delen waar je nu last van hebt, waren eens je beschermer in nare situaties. Zo heeft elk deel een zingeving, waardoor je weer leert om zelf keuzes te maken in jouw leven.

 • BACH BLOESEM THERAPIE

Ben je op zoek naar een aanvulling op je reguliere medicatie of wil je geen reguliere medicijnen gebruiken, maar wel een natuurlijk middel? Dan is een Bach Bloesem Remedie een van de mogelijkheden die je hebt. Bach Bloesem tincturen zijn ontdekt en ontwikkeld door dr. Edward Bach. Hij kon er 38 maken voordat hij op zijn 50e jaar stierf in 1930. De Rescue Remedie is wel de meest bekende.

Bach Bloesems werken in eerste instantie in op gemoedstoestand. Door verbetering hiervan zal ook verbetering in fysieke klachten kunnen optreden.
Een Bach Bloesem Remedie wordt zorgvuldig in overleg met de cliënt samengesteld en geheel afgestemd op de behoefte van de cliënt.

 • FAMILIE-OPSTELLINGEN

Er zijn patronen die maar steeds terugkeren in je leven. Soms bemerk je daarin verbanden met anderen in je familie. Voor die steeds terugkerende situaties waarop je in je dagelijks leven (nog) geen antwoord kon vinden, is de familie opstelling uitermate geschikt.

Aan een familie-opstelling doet een groep mensen, dit zijn representanten. De cliënt brengt de vraag in die te maken heeft met het terugkerende patroon. Op basis van die hulpvraag bepaalt de begeleider welke personages opgesteld moeten worden. Vervolgens kies jij uit de groep representanten wie jou en de andere personages representeren. Je stelt ze op in de zaal en dan beginnen we met het uitvragen van de representanten. Langzaam maar zeker zal het patroon in je familie zich ontvouwen. Een familie-opstelling geeft je inzichten in de patronen en waar in de familielijn die tot stand zijn gekomen. Jij kunt hier vervolgens verder mee aan de slag. Een opstelling kan teruggaan tot 7 à 8 generaties en werkt op zielsniveau.

 • FOCUSSEN

Focussen is een geweldige en eenvoudige methode om orde in een dagelijkse chaos en emoties te scheppen. Eugene T. Gendlin, psycholoog, onderzocht jarenlang kenmerken die een therapie doen slagen en ontwikkelde zo ‘focussing’, en is een wetenschappelijk erkende therapie. In het focusproces proces doorloop je zes stappen. Je richt je aandacht op de voor jou vervelende emoties en gevoelens. Door juist daaraan aandacht te geven, dus aan wat je in je lijf ervaart, kun je gemakkelijk ontdekken wat je nodig hebt om dat beter te maken. En juist dat geef je dan aan jezelf. Wij ontwikkelden het focussen verder naar het zingevende niveau. Je zult merken wat een ruimte, opluchting en inzicht dit proces creëert!

 • HYPNOTHERAPIE

We werken met hypnotherapie wanneer je klachten al lang bestaan en we een trauma vermoeden die in je jonge(re) levensjaren is ontstaan. Bijvoorbeeld door een schokkende gebeurtenis (van toen) waardoor je (nu nog) blijvende psychische problemen ervaart. Het kan er ook ‘ingeslopen’ zijn en dat je niet begrijpt wat maakt dat je maar telkens in hetzelfde patroon blijft rondmalen. Het trauma blijft wachten tot het begrepen en geheeld wordt. In hypnotherapie werken we met trance. (Nee, niet met hypnose zoals op toneel). Je kunt trance therapeutisch oproepen.

Wist je dat een mens gedurende de dag ook vaak spontaan in een toestand van trance raakt en dat dan ervaren als prettig? Tijdens een traumatische gebeurtenissen raken we vaak plotseling in een spontane trance en we zijn dan niet meer in staat om te filteren wat er bij ons binnenkomt. Op die manier komen blijvend negatieve, moeilijke en nare overtuigingen en gevoelens binnen. Als reactie daarop gaan we als vanzelf in een beschermingsmodes leven, die voor dat moment of in een bepaalde periode prima werkt. Maar later dus niet meer. Dan is hypnotherapie een van de mogelijkheden om dat patroon te doorbreken, want wat in trance is ontstaan, dient ook in trance weer opgelost en geheeld te worden.

In de hypnotherapie gaan we in een trance terug in de tijd (van je huidige leven) om zo via je onderbewuste je gedrags- en communicatiepatronen te ontdekken. Met het geleerden en het inzicht uit deze sessie, nemen we een kijkje in een verwachte situatie de nabije toekomst. Zo kun je alvast in die toekomst ervaren wat de inzichten je uit deze sessie je dan opleveren.

 • HSP (high sensitive personality)

Elaine Aaron ontdekte de hoog-gevoelige persoonlijkheid en schreef daar talloze boeken over. Intussen is het zo dat wij in de Westerse wereld mogen aannemen dat tenminste 20% van de totale bevolking hooggevoelig is. Vrouwen, mannen en kinderen. Je kunt niet tegen ruzies, voelt je onzeker in gezelschap, kan niet tegen lawaai, houdt niet van gesprekken over het weer, wilt altijd diepgang in communicatie, ziet alle details enz. In de maatschappij krijg je vaak het gevoel van ' gek'  en onaangepast te zijn. Er is echter iets heel anders aan de orde. Hooggevoelige mensen hebben enorm veel kwaliteiten. Het is de kunst om die te ontdekken en daarmee op en andere manier in het leven te gaan staan. We praten erover, doen integraaltherapie, oefeningen en helpen je zo om jouw oorspronkelijke zelf te vinden. Alles tezamen noemen we dit ik-versterking. Want juist hoogevoelige personen zijn sterk!

 • MINDFULNESS & MEDITATIE

Bezieling in jezelf begint met het beheersen van gedachten en de kracht ervan. Er is veel onderzoek naar gedaan en vanuit allerlei invalshoeken en de conclusies zijn unaniem; mindfulness helpt, mindfulness heelt!
Mindfulness vindt haar oorsprong in de beginselen van de 2 x 8 stappen van Boeddha. Mindfulness en/of meditatieoefeningen maken dan ook deel uit van onze integraaltherapie. Cursussen hierin volgen behoort ook tot de mogelijkheden.

 • THERAPEUTIC HEALING

In therapeutic healing (TH) combineren we de Oosterse geneeskunde met het Westerse leven. Samen een krachtige combinatie. Het uitgangspunt is het energieveld (zie de uitleg hierover bij de aurareading) en de meridianen. Meridianen kun je, net als je bloedbanen, zien als energetische banen in je lichaam. 
Het energieveld is dus in- en om je heen en met de handen goed te voelen. Iedereen kan dat (leren). Het energieveld is opgebouwd uit vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Het is noodzakelijk om dit geheel in balans te brengen en te houden. Zo verbeter je de kwaliteit van je leven, dan wel blijft het goed. In je energieveld bewaar je al je emoties en ervaringen, ook van vorige levens. En die bewaar je onbewust vaak nog lang nadat je ze niet meer nodig hebt. Juist de negatieve emoties en ervaringen veroorzaken stagnering in jouw mooie energieveld en maken ziek. In het energieveld zijn ziekten regelmatig zelfs al voelbaar voordat ze tot uiting komen. Een therapeutische healing behandeling is gericht op het herstel van het energieveld, waardoor de weg tot zelfgenezing wordt vrijgemaakt. Het volledige lichaam (energieveld) wordt behandeld en het positief nawerkende effect kan jaren actief zijn.

 • ROUWBEGELEIDING

Degene bij wie een levensbedreigende ziekte wordt geconstateerd, heeft heel veel meer keuzes dan hij of zij zelf denkt. Die zullen meestal niet direct duidelijk en inzichtelijk zijn als na de diagnose je wereld in lijkt te storten. Vaak stort ook de wereld van de partner, familie, vrienden en kennissen in. Zo zei een cliënt, midden 40 jaar, kaal geworden door de chemo's en een doek om zijn hoofd, tegen ons: "het is erger voor de mensen om mij heen dan voor mijzelf".

Er is veel wat de zieke zelf kan doen om zijn eigen kracht en energie terug te vinden. Als mens met kanker of een andere levensbedreigende ziekte heb je veel zelf in de hand door de wijze waarop je kijkt en denkt en doet. Wij helpen je graag die keuzes (in) te zien. Daarbij zijn we een luisterend oor in moeilijke tijden, op zoek naar zingeving van dat wat gebeurt. Voor jou, en als dat gewenst is, ook voor je familie en je dierbaren. Ieder maakt zijn eigen (rouw)proces door en heeft er baat bij als er geluisterd wordt, om tips te krijgen hoe ermee om te gaan, ermee te leven en wat kan helpen op weg naar herstel of het einde.

 • STERVENS- EN VERLIESBEGELEIDING

Het bijzondere is dat sterven zich eigenlijk voortdurend in ons leven afspeelt zonder dat we ons ervan bewust zijn. Bijvoorbeeld omdat onze lichaamscellen zich kunnen vernieuwen. Of we nemen afstand van verouderde zienswijzen en meningen en omarmen weer nieuwe. Of we verliezen onze baan en maken een ergens weer een nieuwe start. Of we kunnen geen kinderen krijgen en richten ons leven op een andere manier in. 
We ervaren daaromheen soms flink wat emoties. Ontkenning, boos, depressie, zorgeloos, schuldgevoel, alles wisselt elkaar af. Soms in zo een snel tempo dat je het zelf nauwelijks kunt volgen. Iedere fase heeft zijn nut, hoe onnuttig het ook misschien voelt voor jou.

De emoties zijn vaak overweldigend, gedachten malen door je hoofd en je voelt je verdwaald. In ons leven leerden we vaak deze gevoelens in te slikken. Juist nu is het enorm belangrijk om gevoelens zeker te uiten en deze te laten komen zoals ze komen. In gesprek met de spiritueel integraaltherapeut komen zingevingsvragen aan de orde als: waarom word jij of je naaste ziek of verlies juist jij je baan enz., wat betekent dat voor jou, voor je naasten, wat wil de ziekte je leren, wat kun je er mee, welke boodschap geeft het? En meer van dit soort vragen.

Spiritualiteit is de houding waarin je bewust bent dat je op zoek bent naar zingeving, dat alles een plek mag hebben en geloof het of niet, jij erdoor kunt groeien. Waar een deur dichtgaat is er altijd weer een andere die open kan. En naar die deur gaan wij samen met jou op zoek.

 • KINDERTHERAPIE

Kinderen kunnen een heel eigen problematiek hebben. Of hooggevoelig zijn.
Ze ervaren dan vaak alleen te staan en buiten de groep, worden soms gepest en ze hebben geen idee hoe ze aansluiting moeten vinden of voor zichzelf kunnen opkomen. Ze voelen zich regelmatig klein, minderwaardig en balen (soms ernstig) van het leven.
Doel: Het kind helpen op zijn/haar eigen (leeftijds)niveau weer in zijn/ haar kracht te komen. Dit doen we door verschillende ik-versterkende oefeningen, en die kan het kind ook thuis of op school toepassen.

Goed om te weten: Kinderen met fysieke en/of mentale handicaps en ook baby's blijken in de praktijk heel goed te reageren op energetische healing behandelingen.

Afhankelijk van de hulpvraag en de leeftijd van je kind, bepalen we de duur van de sessies. Dat kan variëren van een half uur tot een uur, waarbij de ouder(s) de laatste 10 minuten aanwezig zijn, om te bespreken wat er gebeurd is in de sessie en handvatten te geven om het kind te begeleiden.

 • GEZINSTHERAPIE

Gezinstherapie gaat on het hele gezin. Moeilijk gedrag van een of meer kinderen in het gezin vormt meestal de aanleiding voor de vraag naar gezinstherapie. Onze gezinstherapie richt zich op communicatie in het hele gezin en tevens op de individuen binnen het gezin. We gaan over onze bevindingen in gesprek met elkaar en geven tips en aanwijzingen.
Voor deze sessies met betrekking tot de onderlinge verhoudingen binnen het gezin komen we bij jou thuis.
De individuele sessies vinden plaats bij ons in de praktijk.
Doel: onderzoeken en helpen te ontdekken wat en hoe je kunt veranderen.

Karin's methodiek is uniek want het staat tussen je gezin en reguliere hulpverlenende instanties in. Zo kan het ook gebeuren dat het Advies- en meldpunt kindermishandeling (AMK) soms zelfs de verantwoording van een gezin aan ons overdraagt.

We ontmoeten mensen
niet bij toeval.
Zij kruisen ons pad
voor een reden. 
-Ingspire, 9 januari 2018, 16.21 uur-

TARIEVEN (ingaande 1 januari 2021)

Voor individuen
Adviesgesprek, half uur: € 50,00.
Behandelsessie, 1,5 uur: € 110,00.
Behandelsessie, 2 uur: € 135,00.
Behandelsessie, 1 uur: € 100,00.
Bach Bloesemconsult, 1 uur: € 110,00 inclusief Bach remedie.
Overschrijding per kwartier: € 20,00.

Beroeps- en/of studie supervisie
Tarieven als hierboven vermeld, BTW vrijgesteld. Deze kosten zijn (vooralsnog) deels aftrekbaar van de belasting als studiekosten.

Voor partners en/of gezinscoaching
Intake of adviesgesprek, 3 kwartier: € 90,00.
Relatie/ gezinscoaching, 2 uur: € 150,00.
Relatie/ gezinscoaching, 1 uur: € 110,00.
Relatie/ gezinscoaching, 1,5 uur: € 125,00.
Overschrijding, per kwartier: € 20,00.

Overschrijding van de afgesproken consult-tijd
Als het therapieverloop dat noodzakelijk maakt, en dat is wanneer jij als cliënt meer tijd nodig hebt om je hulpvraag uit te werken, betaal je per kwartier overschrijving € 20,00 bij. Je ontvangt dan een aanvullende factuur.
Het kan natuurlijk dat je absoluut geen overschrijding wilt, geef dat dan voorafgaand aan de sessie door.

Vergoeding door zorgverzekeraars
Karin is registertherapeut, wat betekent dat haar cliënten voor de sessies in aanmerking kunnen komen voor een deelvergoeding vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de door jou afgesloten verzekering. Raadpleeg dus altijd voorafgaand aan het consult je zorg-polisvoorwaarden.

De volgende consulten/ activiteiten komen nooit in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars:
Groepsbehandelingen en consulten voor preventie, welbevinden en/of zelfontplooiing, wellness, ontspanning, coaching, sociaal-maatschappelijke dienstverlening (waaronder relatietherapie, behandeling van school gerelateerde problemen), schoonheidsbevordering, het geven van voedingsadviezen en bewegingsvoorlichting (trainen, afvallen, sporten), gezond blijven, life extension in verband met gewichtsproblemen (zonder medische klachten) of andere soortgelijke ondersteuning.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Betalen
Voor individuen en partners geldt:
Betalen per bank of contact voorafgaand aan de sessie. Je krijgt vooraf de factuur gemaild.
Indien overschrijding van de sessietijd aan de orde is, ontvang je een aanvullende factuur, die je ook gelijk contant voldoet.

Psychosociale begeleiding en langdurige trajecten
Psychosociale begeleiding bij een ernstige en langdurige ziekte is erg intensief en vergt veel tijd. Niet alleen de zieke heeft deze begeleiding nodig, het gezin, de hele familie en/of andere naasten vaak ook. Ter ondersteuning kunnen we ook meegaan naar consulten met de specialist(en) in het ziekenhuis.

Langdurige trajecten zegt het al: er is zoveel te bespreken en uit te werken dat er veel sessies en contactmomenten nodig zullen zijn. In deze situaties kunnen we vooraf een inschatting maken van de tijdsbesteding en het tarief in overleg eventueel wat naar beneden aanpassen.

Huisbezoek
Huisbezoek is mogelijk. Het tarief van de behandeling als bovenstaand + € 1,00 per kilometer.

Wat is bij het tarief inbegrepen?
Sessievoorbereiding, de sessie zelf, verslaglegging achteraf, verslaglegging naar uw huisarts of eventuele doorverwijzer.
En tot slot onze voortdurende professionalisering met de daaraan verbonden kosten. Dit om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied door middel van literatuurstudie, trainingen, en na- en bijscholing.

Annuleren en no show
Afspraak annuleren:

 • tot 48 uur van tevoren kosteloos.
 • tussen 48 en 24 uur van te voren wordt de helft van het tarief van de afgesproken behandeltijd in rekening gebracht.
 • bij korter dan 24 uur voor de afgesproken tijd, worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Bij no show wordt de volledige afgesproken tijd in rekening gebracht.

MEER OVER KARIN GROOT, INTEGRAAL THERAPEUT

Een doorgewinterd integraaltherapeut voor mensen van alle leeftijden en met voor veel klachten een passende spiritueel energetisch integrale behandelmogelijkheid.

Karin's passie voor mensen en hun welzijn maakte dat zij in 2010 afstudeerde als spiritueel energetisch integraaltherapeut aan de (toenmalige) Academie voor Spirituele Integratie (ASPI). Sinds die tijd volgde Karin diverse bij- en nascholingscursussen en opleidingen, waaronder familieopstellingen, bedrijfopstellingen en psychosociale basiskennis.
Door Karin's Vektis/ AGB-code, lidmaatschap bij de VBAG en het RBCZ verbind zij zich aan bij- en nascholingseisen en de beroepsethiek behorend bij een integer werkende therapeut.

In haar opleiding tot therapeut leerde zij de behandeltechnieken waarover je hierboven op deze pagina kunt lezen.
Elke behandeling richt zich op de balans tussen de vier domeinen van leven: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Inzichten en zingeving maken het geheel compleet en daarbij is verbetering van kwaliteit van leven het doel.

Karin richtte haar afstudeeronderzoek op manipulatie door anderen en door jezelf. Kan je door (zelf)manipulatie ziek worden? En zo ja, kan je dan door zelfmanipulatie kunt herstellen? De antwoorden liegen er niet om. We doen elkaar en anderen, vaak heel subtiel, heel wat aan. Als we daar nu eens anders mee zouden omgaan, zullen we ons al heel veel fijner voelen en zal onze kwaliteit van leven beter zijn. Karin hoopt hierover op enig moment een boek uit te geven.

Cliëntervaringen
Man, 33 jaar: "Super hoe jij hypnotherapie kunt toepassen en begeleiden, het heeft mij verder gebracht."
Vrouw, 49 jaar: "Karin, door jouw interventie kon ik richting kiezen en weet ik nu in welke baan ik tot mijn recht kom, ik ben druk bezig met solliciteren. Dank, ik ben blij!!"
Vrouw, 42 jaar: "Bijzonder. Ik moet altijd eerst zien en dan geloven en hoe is het mogelijk dat je dit kan! Heel bijzonder ook dat je gelijk dezelfde dingen ziet en zegt als mijn man. En ja, ik ga beter luisteren naar anderen, dat wil ik al heel lang."
Man, 48 jaar: "Herkenning, veel positieve en mooie dingen en verwondering over dat zaken uit je jeugd nog zoveel impact kan hebben op latere leeftijd."
Vrouw, 38 jaar: "Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteiten van Karin en ik had het gevoel dat alle tijd werd genomen."
Vrouw, 43 jaar: "Wonderbaarlijk dat er zoveel dingen van kloppen. Ik kan er eigenlijk wel 1000 woorden over zeggen maar ik denk dat dit heel sterk verwoord wat ik ervan vind."
Vrouw, 58 jaar: "Geweldig! Zo goed getroffen."
Man, 25 jaar: "Jij luistert tenminste en je begrijpt alles."
Vrouw, 11 jaar: "Ik vind het zo fijn om hier te zijn met mijn knuffels, ik word rustig van wat jij doet."
Vrouw, 50 jaar: "Met een blanco en open gevoel hier binnenkomen en na een bijzondere ervaring weer naar huis met heel veel stof tot overdenken. Daar ben ik nog wel even mee bezig. Met dank!"

Identificatie
  &  Karin Groot natuurlijk

INGbank, NL38INGB0003725300 t.n.v. OrigoCB
Btw-identificatienummer: NL001885555B34
KvK: 34294491
AGB-code zorgverlener C.G. (Karin) Groot: 90-044429.
AGB-code OrigoCB: 90053136.

Beroepsverenigingen:


RBCZ

Klachten
We doen al het mogelijke om in samenspraak met de cliënt, de klachten naar wens op te lossen. Mocht je desondanks niet helemaal tevreden zijn, laat het dan weten! Alleen zo kunnen we het oplossen. De volledige klachtenprocedure vind je op de website van de beroepsvereniging VBAG: klik hier

Behandelingsovereenkomst     Privacybeleid