Zoeken op de site
Karin Groot
Karin GrootSocial media:
Volg ons op LinkedIn

 

Inschrijven nieuwsbrief
 
 

Over OrigoCB en haar klanten

Origo is Latijn voor oorsprong, afkomst, herkomst. CB staat voor coaching training bewustwording. In november 2004 is OrigoCB ontstaan en is uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu is. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat het, recessie of niet, nog steeds groeit. 
We werken met een landelijke spreiding vanuit onze hoofdvestiging in Westervoort en onze nevenvestiging in Krommenie. We geven no-nonsense cursussen en trainingen met en zonder overnachting door het hele land. Ook trainen we incompany. 

Onze klanten vinden dat we daar goed in zijn. Kijk maar naar de referenties, onder aan deze pagina tekst vind je de links. Door onze klanten kunnen we groeien. 
We vinden hun mening, commentaar en tips heel waardevol. We luisteren goed naar onze klanten. En vervolgens doen we er ook iets mee.

Onze visie is: helder
We trainen in principe vier uur. In die tijd kun je iemand heel wat kennis bijbrengen. De andere uren van de werkdag kan de deelnemer dan nog werken voor de zaak. Wil je de theorie uitgebreid hebben met praktijkoefening? Dan breiden we het aantal trainingsuren uit. Een hele dag trainen is ook nuttig bij bijvoorbeeld de training Netwerken en Debiteurenbeheer.

Onze visie is: vooruitgang boeken 
Als je komt voor een coaching of een sessie dan gaan we er met plezier en op prettige wijze flink tegenaan. Jij wilt vooral lekker in je vel zitten en/of dat je bedrijf goed loopt. En ook dat hetgeen je medewerkers doen overeenkomt met jouw ideeën. Als dat niet zo is dan bieden wij het verandertraject bij teams die niet met elkaar communiceren en/of samenwerken. En met succes.

Ons doel is: om zo snel mogelijk daar te komen waar jij wilt zijn 
In onze maatschappij hebben we altijd haast te en tijd te kort. De trein dendert door en daar spelen we met effect op in. En mocht je jezelf of je medewerkers eens rust willen gunnen dan kun je ons ook inhuren. Voor ons cursusaanbod en deplanning kun je hier klikken. Je kunt ons natuurlijk ook alleen voor jouw bedrijf inhuren en dan trainen we incompany. Of wat te denken van deelname aan een tweedaagse training Persoonlijke groei & Spiritualiteit? Inmiddels is dit een leergang van vijf keer twee dagen met overnachting geworden. En tot slot bieden we ook mediation.

Onze succesformule is: business spiritualiteit
We staan met beide benen op de grond en we willen allemaal zingeving in ons leven en bedrijf. OrigoCB combineert daarom spiritualiteit met zakelijk. Spiritualiteit heeft -zoals men in het bedrijfsleven soms geneigd is te denken- niets te maken met gezweef, tenzij jij het zo wilt zien natuurlijk. Ieder z'n eigen mening. Wij weten dat werken met je zintuigen en je intuïtie -want dat heeft alles met spiritualiteit te maken- leidt tot zingeving en je je tot een krachtige persoonlijkheid of een charismatisch leider maakt: iemand die weet wat hij doet, wat hij wil, hoe hij het kan bereiken en bovendien op een prettige manier voor zichzelf én z'n omgeving.

Over C.G. (Karin) Groot
Bij OrigoCB maak je kennis met Karin Groot, eigenaresse en trainer. Karin is de oprichter van het bedrijf. Ze startte in november 2004. Het dienstenpakket is sinds die tijd flink uitgebreid en zij heeft vanuit OrigoCB steeds meer te bieden. Kwaliteit, studie, service en klantgerichtheid dragen hier steeds aan bij. 

Karin aan het woord
"Mijn motto is stilstand is achteruitgang ofwel ontwikkeling is vooruitgang en dit geldt voor mij in alle opzichten. Ik heb verschillende opleidingen genoten, waaronder een managementopleiding en twee opleidingen met medische kennis. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd. Kennis is belangrijk in onze maatschappij en persoonlijke groei is nodig om met die kennis iets te kunnen. Daarom heb ik ook de HBO opleiding tot spiritueeltherapeut genoten. Het werk van een spiritueeltherapeut kun je vergelijken met dat van een psycholoog, alleen met een breder aanbod van (behandel)technieken. 
En zo zie je weer die combinatie terug van zakelijk & spiritueel.
Tot augustus 2009 was ik manager in de zakelijke dienstverlening en sinds die tijd kom ik handen te kort voor mijn bedrijfsactiviteiten. Ik ben trainer en coach in het zakenleven en voor particulieren."

De kracht en het succes van onze organisatie
De kracht en het succes van onze organisatie zit dus in de combinatie van onze managementkennis en de spiritueeltherapie/ergens zin aan geven of de zin ervan inzien. We zijn er voor training en coaching, voor bedrijf en individu, waarin communicatietechniek een belangrijke factor vormt bij de zoektocht naar de oplossing van jouw probleem. En zo wordt een probleem een uitdaging.

Sluit je aan bij onze klantenkring en ervaar het zelf! OrigoCB is een goedlopend bedrijf, waar je alles kunt vinden wat jij nodig hebt voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En als je een bedrijf hebt, doe je daar zeker je voordeel mee.Tot ziens en een hartelijke groet,
Karin Groot.

Profiel en zzp ervaring 
Referenties zakelijk
Referenties particulieren
Referentie melden.

Locatie:

Bezoek- en correspondentieadres:

Archimedeslaan 16/028-atelier 028, 3584 BA Utrecht

geregistreerd VVET en RBCZ integraaltherapeut.