Algemene informatie

Over OrigoCB en haar klanten

Origo is Latijn voor: oorsprong, afkomst, herkomst.
CB staat voor: coaching, burn-out en andere training, faciliterend communiceren. 
Opgericht in november 2004. We werken vanuit onze vestiging in Zevenaar. 
Onze klanten vinden dat we goed zijn in business spiritualiteit en faciliterende communicatie en interactie. We vinden de feedback van onze klanten heel waardevol. 

Onze visie is: helder
Heldere afspraken. Doen wat is afgesproken.
Wil je de training uitbreiden met praktijkoefening met trainingsacteur? Dat kan. Bijvoorbeeld de training Omgaan met lastige klanten, Debiteurenbeheer of wellicht een inleiding in faciliterende mediation? Alles zetten we neer met communicatie en de zingeving van je doel, de motivatie daartoe!
 
Onze visie is: vooruitgang boeken 
Je wilt dat je bedraf goed loopt en zelf wil je vooral lekker in je vel zitten. We maken daartoe verandertrajecten op maat. En met succes.

Ons doel is: jouw doel bereiken
In onze maatschappij hebben we altijd haast en tijd te kort. Ook om jouw persoonlijke doel te halen. De trein dendert door, wij van OrigoCB ondersteunen je om met je aandacht in het nu je doel in de toekomst te halen. spelen daar effectief op in.  Met persoonlijke- of groepscoaching en training, geheel op jouw doel afgestemd. Mail ons je trainingswens. We trainen ook incompany. Ook bieden we mindfulness training.

Onze succesformule is: business spiritualiteit
We willen allemaal zingeving in ons leven en bedrijf, voor onszelf en voor onze klanten. OrigoCB combineert daarom spiritualiteit met zakelijk. Spiritualiteit heeft alles te maken met motivatie, met beide benen op de grond, en de zin van de dingen die je doet, het waarom. Je zou business spiritualiteit eenvoudigweg kunnen omschrijven als: 'Werken met je 'onderbuikgevoel'. Wie doet dat niet? En je kunt jezelf verder versterken tot krachtige persoonlijkheid of een charismatisch leider die weet wat hij doet, wat hij wil, hoe hij het kan bereiken en bovendien dit op een prettige manier uit te dragen.

Bij OrigoCB maak je allereerst kennis met oprichter Karin Groot. Zij is trainer, docent, integraal registertherapeut.
Kwaliteit, studie, klantgericht maatwerk en doelen behalen, anders is ze niet tevreden. 
Karin was onder meer werkzaam als officemanager bij een BDO-accountants, afdelingsmanager in het Radboudziekenhuis, hoofd administratie van Kliq reintegratie en medewerker slachtofferzorg bij het arrondissementsparket in Haarlem. Nu is zij veelal spiritueel coach voor managers van  bedrijven als HP en in de Bouw.

Voor training en coaching, voor bedrijf en individu, waarin communicatietechniek een belangrijke factor vormt bij de zoektocht naar de oplossing van jouw probleem. En zo wordt een probleem een uitdaging.
 
OrigoCB is een goedlopend bedrijf, waar je alles kunt vinden wat jij nodig hebt voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En als je een bedrijf hebt, dan doe je daar ook zeker je voordeel mee. Tot ziens of horens.
Ps. Bel bij voorkeur met nummerherkenning.
 
Referenties zakelijk
Referentie melden