Algemene informatie

Over OrigoCB en haar klanten

Origo is Latijn voor: oorsprong, afkomst, herkomst.
CB staat voor: coaching training bewustwording. 
Sinds de start in november 2004 groeide OrigoCB tot alles wat ze nu te bieden heeft. We werken vanuit onze vestiging in Utrecht en onze nevenvestiging in Zevenaar. 
Onze klanten vinden dat we goed zijn in communicatieve en interactie. We vinden de feedback van onze klanten heel waardevol. We luisteren dan ook goed naar onze klanten.

Onze visie is: helder
Heldere afspraken. Doen wat werd afgesproken.
Wil je de theorie uitgebreid hebben met praktijkoefening? Dan breiden we het aantal trainingsuren uit. Een hele dag trainen is ook nuttig bij bijvoorbeeld de training Netwerken, Debiteurenbeheer of wellicht een inleiding in faciliterende mediation? Het gaat allemaal over communicatie en zingeving!
 
Onze visie is: vooruitgang boeken 
Waar je ook voor komt, we gaan er met plezier en op prettige wijze flink tegenaan. Jij wilt vooral lekker in je vel zitten en/of dat je bedrijf goed loopt, door verandertrajecten op maat. En met succes.

Ons doel is: jouw doel bereiken
In onze maatschappij hebben we altijd haast en tijd te kort. De trein dendert door, wij zijn de diesel die daar effectief op inspeelt.  Voor ons cursusaanbod en kijken onder "planning". Of mail ons je trainingswens! We trainen ook incompany. 
Ook bieden we mindfulness trainingen.

Onze succesformule is: business spiritualiteit
We willen allemaal zingeving in ons leven en bedrijf, voor onszelf en voor onze klanten. OrigoCB combineert daarom spiritualiteit met zakelijk. Spiritualiteit heeft niets te maken met gezweef, maar alles met "beide benen op de grond". Wij weten dat werken met je intuïtie -want dat heeft alles met spiritualiteit te maken- leidt tot zingeving en je je tot een krachtige persoonlijkheid of een charismatisch leider maakt: iemand die weet wat hij doet, wat hij wil, hoe hij het kan bereiken en bovendien op een prettige manier voor zichzelf én z'n omgeving.

Bij OrigoCB maak je kennis met oprichtster Karin Groot, trainer/ docent / registertherapeut. Kwaliteit, studie, service en klantgerichtheid dragen hier steeds weer en meer aan bij. 
 
Voorheen was Karin o.a. werkzaam als officemanager bij een BDO-accountants, teammanager in het Radboudziekenhuis, hoofd administratie van Kliq reintegratie, en medewerker slachtofferzorg bij het arrondissementsparket in Haarlem.

De kracht, en het succes, van onze organisatie vind je in de combinatie van onze managementkennis en de spiritueeltherapie/ergens zin aan geven of de zin ervan inzien. We zijn er voor training en coaching, voor bedrijf en individu, waarin communicatietechniek een belangrijke factor vormt bij de zoektocht naar de oplossing van jouw probleem. En zo wordt een probleem een uitdaging.
 
OrigoCB is een goedlopend bedrijf, waar je alles kunt vinden wat jij nodig hebt voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En als je een bedrijf hebt, doe je daar zeker je voordeel mee. Tot ziens.
 
Referenties zakelijk
Referentie melden