Therapeutic healing

Therapeutic Healing

Jij bent belangrijk!
Ieder mens heeft een energieveld. Het bestaan hiervan is wetenschappelijk aangetoond. Het is dan ook heel nuttig en effectief om je energieveld in balans te (laten) brengen. 
Het energieveld is onder te verdelen in de aura en chakra’s. Deze verdelen de energie over het lichaam. Bepaalde stoornissen of een afwijking in je energieveld zullen doorwerken in het fysieke lichaam. Daarbij kun je denken aan bacteriën, slechte leefgewoonte, emoties als woede en frustratie. 
In je energieveld bewaar je al je emoties en ervaringen. Deze bewaar je nog lang nadat je ze niet meer nodig hebt. Juist de negatieve emoties en ervaringen maken ziek. In het energieveld zijn ziekten zelfs al "zichtbaar” voordat ze tot uiting komen. 

Een therapeutic healingbehandeling is gericht op het herstel van het energieveld, waardoor de weg tot genezing wordt vrijgemaakt. Voor een behandeling neem je met je kleding aan plaats op de behandeltafel (wel schoenen uit en misschien je riem of grote sieraden af). Een healer of magnetiseur kan vele fysieke en emotionele klachten behandelen. Alle klachten zijn opgeslagen in het energieveld, de healer werkt in dit energieveld. 

Veel mensen die hun energieveld op deze manier in balans laten brengen, door een therapeutic healer, zijn ‘uitgedokterd’. In het ziekenhuis heeft de dokter niets kunnen vinden, of toch wel? Ook dan kan deze behandelwijze heel aanvullend werken en het herstel bespoedigen. Misschien ben je bij een psycholoog geweest en zijn de klachten teruggekeerd.
Ook kan je het gevoel hebben dat het niet hielp, dat er geen zicht meer is op verder herstel, het kan niets meer toevoegen of men viel weer terug in het oude patroon. 

Dan komt de alternatieve therapie in beeld. Soms al eerder. Dat hangt af van jouw inzicht in het begrip energie. Soms is het moeilijk om de stap te zetten, want ja, wat de dokter en de psycholoog doen weet je wel, maar zo'n alternatief hulpverlener..... 

De behandelmethode van OrigoCB is krachtig; het is de combinatie gesprek + therapeutic healingbehandeling die het effect zo groot maakt. Een therapeutic healer heeft een verantwoordelijke taak en kan dan ook niet zomaar alles doen met het energieveld van de cliënt. Zonodig word je doorverwezen naar je (huis)arts.

Van harte welkom! Blijf niet langer in je eigen schaduw functioneren! Bij OrigoCB is jouw verhaal, jouw ontwikkeling en jouw balans belangrijk. 
En weet je, genezen -lichamelijk en/of geestelijk- doe je zelf; je therapeutic healer is je (tijdelijke) persoonlijke coach! 

Kosten? Afspraak maken? Brochure aanvragen? Ga naar de contactpagina om te bellen of mailen.