Slaapproblemen en casuïstiek maagdarmstelsel

Slaapproblemen en casuïstiek maagdarmstelsel

Cursusdatum: 11 november 2023 van 10.00 tot ±16.30, locatie Visserspad 10 in Krommenie, deelnamebedrag € 95,00 incl. koffie en thee, certificaat van deelname.

Inhoudelijk: In het eerste deel van deze dag geven we een interactieve cursus over slaapproblematiek en slaaptherapie.
Hiervan komen de achtergronden, risico's en tips aan bod betreffende slaapproblemen.
In het tweede deel van de dag hebben we interactie door casuïstiek waarin aandacht voor ziekten en symptomen van het maagdarmstelsel.
Hierbij benaderen we problematieken via klinische redeneren.
Zo mogelijk is er ruimte voor eigen inbreng van ervaringen en ziektebeelden van zowel de slaapproblematiek als de maagdarmziekten.

Docenten: Henk en (dochter) Nienke Duijn. 

Henk heeft een dijk van ervaring door zijn jarenlange loopbaan op onder meer de IC en geeft vanuit zijn eigen bedrijf cursussen over onder meer deze cursus, hartfilmpjes, BHV, reanimatie, en nog veel meer.
Nienke is slaapspecialist en -therapeut.

Zelf meebrengen: lunch, (koelkast aanwezig) en indien gewenst papier en pen.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar OrigoCB, info@origocb.nl.  Graag vermelden: je naam, geboortedatum (deelname vanaf 17 jaar), adres, telefoonnummer. Maximaal 16 deelnemers.
De zaal is schoenenvrij, dus breng warme sokken of sloffen mee!

Nb. Bij aanmelding ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Belangrijkste hieruit is dat het bij onverhoopt niet aanwezig zijn en niet deelnemen om welke reden dan ook, geen restitutie wordt gegeven. Bijj annulering door OrigoCB ontvang je je reeds betaalde deelnamebedrag retour per bank.

Fijne dag en tot ziens!